Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания на Енергията на пълнолунието

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката – Енергията на пълнолунието.
Прочетете още
Какво тъкмо са пълнолунията?

На всеки 28 до 30 дни (приблизително всеки месец) имаме пълнолуние - когато Слънцето и Луната са от противоположните страни на зодиака (и Земята). Това значи, че Земята се намира сред слънцето и луната, тъй че от нашата позиция на Земята луната наподобява изцяло осветена от слънцето. Когато погледнем към небето по време на пълнолуние - в случай че има ясно небе - виждаме светещ кръговиден диск в небето.

Какво съставлява силата на пълнолунието и какъв брой дълго трае?

Луната изгрява тъкмо когато слънцето залязва, поддържайки небето осветено през цялата нощ. Ето за какво толкоз доста хора оповестяват за нарушавания на съня по време на тази лунна фаза; интервалът на пълнолуние е времето, когато би трябвало да сме най-активни. Има атмосфера на „ безпределно лято “, даже в случай че в действителност сме по средата на зимата. Това е време на крайности: Всичко наподобява като високи залози и всеки гори свещта от двата края.

Енергията на пълнолунието е най- мощна в деня, в който луната доближи пикова цялост, само че нормално стартира ден или два преди този момент и се задържа до седмица по-късно.

Какво е астрологичното значение на пълнолунието?

Пълните луни са времена на кулминационна точка, проявяване и освобождение. Когато достигнем тази част от цикъла, слънцето и луната са навръх 180 градуса една от друга в зодиака. Тъй като слънцето и луната са диаметрално противоположни, пълнолунието постоянно е в противоположния знак на настоящия астрологичен сезон.

Така че, в случай че е сезонът на Водолея, тогава пълнолунието е в Лъв; в случай че е сезонът на Близнаци, тогава пълнолунието е в Стрелец; в случай че е сезонът на Рака, тогава пълнолунието е в Козирог и така нататък

 

Календар на пълнолунието за 2024 година

Ето по кое време луната ще доближи своя пик всеки месец през 2024 година:

 

25 януари - Пълнолуние в Лъв (отминало)

24 февруари - Пълнолуние в Дева (отминало)

25 март* - Пълнолуние във Везни (Лунно затъмнение)

23 април - Пълнолуние в Скорпион

23 май - Пълнолуние в Стрелец

21 юни - Пълнолуние в Козирог

21 юли - Пълнолуние в Козирог

19 август - Пълнолуние във Водолей

17 септември* - Пълнолуние в Риби (Лунно затъмнение)

17 октомври - Пълнолуние в Овен

15 ноември - Пълнолуние в Телец

15 декември - Пълнолуние в Близнаци

*Тези цялостни луни са лунни затъмнения. Споразумения, действия, партньорства или всяко дълготрайно събитие, почнало по време на затъмнение, може да бъде непредсказуемо или бурно. Под това въздействие е най-добре да не планирате никакви генеративни действия, а по-скоро да употребявате тази сила за освобождение.

Какво да вършим през циклите на пълнолуние?

Може да впрегнете мощната сила на Пълнолунието, като извършите Лунна вода. Това се прави извънредно елементарно и има доста приложения. Поставете стъклен съд, цялостен с пречистена вода, за предпочитане с похлупак като буркан, на открито под пълнолунието за една нощ. От тази партида лунна вода можете да приемате цялостен капкомер всеки ден за енергийна поддръжка или да я добавите към безчет предмети и практики. Можете да го употребявате на всички места, където се чувствате водени.

Време е за прочувствено, духовно и физическо пролетно почистване! Пълнолунието като интервал е уместно време за преосмисляне, с цел да се отървете от неприятните привички, подозрението в себе си и други нежелани сили, с цел да трансформирате себе си и околната среда. Време е да преминете към позитивна смяна, като изчистите това, което към този момент не е належащо - в това число тези неприятни мисли, неразбория и материални предмети, от които не се нуждаете. Време е да внесете и малко обич и за себе си! Време за разобличаване и унищожаване на измамата и тайните - в това число лъжите или извиненията, които си насочваме. Трябва да се надигнем пред нашите страхове и безпокойствие, с цел да можем да стартираме да ги преодоляваме, с цел да създадем живота, който желаеме. През пълнолунните дни е време да повишите своята духовна и вибрационна сила.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР